Elevi din… 4 tari, participanti la o lectie educativa de percutie organizata de Filarmonica ploiesteana

[ad_1]

Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiesti a organizat astăzi, 06 octombrie 2022, „Atelier de percuție”- lecție educativă, eveniment ce se definește ca parte integrantă a proiectului „EduMusik”.

Demn de știut, la activitate au luat parte elevi și cadre didactice din Turcia, Spania, Polonia și de la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Ploiești, implicați în parteneriatul  strategic Erasmus „Love Music, Love Yourself”, elevi care marți, 4 octombrie 2022, au aflat din „Calatoria în lumea orchestrei simfonice” secretele instrumentelor.

Atelierul a fost coordonat de Teodora Banu Nistoroiu și Ioana Văleanu, artiști instrumentiști percuție, membri ai Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești.

Elevii români și invitații lor au participat apoi și la repetițiile orchestrei simfonice a filarmonicii ploieștene, urmând ca în în această seară să audieze întreg concertul desfășurat sub egida Ambasadei Republicii Armenia în România.

Articolul Elevi din… 4 tari, participanti la o lectie educativa de percutie organizata de Filarmonica ploiesteana a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link