Metaloglobus Bucuresti are un nou antrenor principal. Ultima oara a antrenat in Arabia Saudita

[ad_1]

Cu un singur punct acumulat pana acum in campionatul Ligii a doua la fotbal, 1-1, pe terenul formatiei CSA Steaua in prima etapa, formatia Metaloglobus Bucuresti are un nou antrenor principal in persoana fostului petrolist Eusebiu Tudor, ultima oara in liga a doua din Arabia Saudita.

Eusebiu Tudor a antrenat în cariera sa Petrolul Ploiești, Sportul Studențesc, Chindia Târgoviște, Al-Ettifaq, Al Shoalah (ambele din Arabia Saudită), Fortuna Poiana Câmpina și Khaleej (Arabia Saudită). A fost ”secund” la Qadsia (Kuweit), FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș.

Ultima dată a activat la echipa Al Shoalah, din liga secundă a Arabiei Saudite, cu care a semnat în luna martie a acestui an și pe care a salvat-o de la retrogradare în ultima etapă. Acolo l-a avut ca ”secund” pe Ștefan Odoroabă, între timp acesta întorcându-se în țară și preluând-o pe CSM Alexandria, din Liga 3.

Sebi Tudor a fost mijlocaș la Petrolistul Boldești, AS Ploiești, Midia Năvodari, Cimentul Fieni, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați, FC Vaslui, Inter Gaz București, Gloria Bistrița și Asta Ploiești.

Articolul Metaloglobus Bucuresti are un nou antrenor principal. Ultima oara a antrenat in Arabia Saudita apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link