Muzeul Judetean de Stiintele Naturii are director nou

[ad_1]

Aflăm că Dragoş Grigorescu este cel care ocupă, începând cu 1 noiembrie, funcţia de manager al Muzeului Județean de Științele Naturii, post pe care l-a obţinut prin concurs.

Este absolvent al Facultății de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, unde, pe lângă licenţă, a urmat urmat şi studii de masterat şi doctorat. 

 În perioada 2011-2016 a fost manager al Centrului Judeţean de Cultură Prahova şi, ulterior, s-a dedicat cercetării ştiinţifice în  domeniul antropologiei la Muzeul pe care îl conduce, din această lună.

 Principalele proiecte culturale vizează educaţia științifică a publicului, educaţia ecologică și valorificarea patrimoniului cultural al judeţului Prahova. Însă, cel mai mult, îşi doreşte să apropie copiii şi tinerii de tot ceea ce înseamnă natură şi misterele ei, să dezvolte proiecte interactive şi utile pe termen mediu şi lung pentru noua generaţie, şi nu numai.

 Detalii despre muzeu şi secţiile sale, inclusiv programul şi tarifele de vizitare, găsiţi pe: http://www.muzbioph.ro/

Articolul Muzeul Judetean de Stiintele Naturii are director nou a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link