Topul National al Firmelor Private din Romania, la editie jubiliara

[ad_1]

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat, miercuri, 2 noiembrie a.c., la Ateneul Român, ediţia a 30-a evenimentului „Topul Naţional al Firmelor Private din România”, la care compania prahoveana Coral Impex a fost unul dintre sponsori.

Cu acest prilej, presedintele CNIPMMR, Florin Jianu, a spus: „(…) fiind aici şi oficialii, domnul prim-ministru, domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor, ceilalţi colegi miniştri, europarlamentari şi aşa mai departe, trebuie să le transmit şi câteva mesaje (…) Primul mesaj este acela că trebuie să vorbim, nu prin presă, ci între noi în ceea ce înseamnă salariul minim pe economie, să ne întâlnim la masă, dar singura condiţie pe care o avem e aceea de a rezolva problema energiei. Pentru că dacă rezolvăm problema energiei putem discuta şi de salariul minim pe economie şi de alte lucruri în ceea ce înseamnă dezvoltarea economiei româneşti în anul 2023. Dacă nu vom rezolva această problemă, vom discuta despre cum pierdem agricultura României, industria, IMM-urile şi aşa mai departe. Un al doilea mesaj e acela că, din partea mediului de afaceri, aveţi toată susţinerea noastră pentru ceea ce înseamnă accederea la Spaţiul Schengen. Mediul de afaceri, în principal, este cel afectat de ceea ce înseamnă aderarea la Spaţiul Schengen. Contaţi pe noi în transmiterea acestui mesaj foarte puternic şi unitar la nivel european”, a spus Jianu.

La acest eveniment, filiala Prahova a organizatiei patronale a fost reprezentata de catre presedintele Florin Duma, care a avut invitati oameni de afaceri, dar si pe prefectul Vergiliu Nanu, pe subprefectul Emil Draganescu, presedintele CAS Prahova – Catalin Maguleanu, Madalina Lupea – director general adjunct la SC Conpet SA, Alexandra Petre – de la CCI Prahova.

Citeste cele mai importante declaratii ale evenimentului pe Bucuresti Business.

Articolul Topul National al Firmelor Private din Romania, la editie jubiliara a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link